Selininannesi 3 bucuk aylık kızım var. gözünde çapaklanma oldu iki gündür gecmiyo. ılık suyla mendille temizliyorm başka önerisi olan varmı doktora götürmeli miyim ???
habibe_omerasaf Selininannesi kesinlikle anne sütü damlatmayın iltihabını iyce arttırıyor. Bizimde aynı sorunumuz vardı masaj yapın veya çayla silinn geçicektir inşş
zcn01 Selininannesi bizde ayni sikintiyi yasadik bebegim daha 1 aylik ben burun ve goz kanalina masaj yaptim ve anne sutunu bi pamuga damlatip sildim ertesi gun capak sorunumuz kalkti ortadan
Selininannesi KuzeyinAnnesii KuzeyinAnnesii öyle herseyde ilaç kullanmak istemiyorm açıkçası anne sütünü de denicem ilk aklima gelen ılık su oldu
Poyrazalp Göz yaşı delikleri tıkandıysa bu yüzden çapaklanma yapabilir burun be göz arasına minik masajlar yap 10-15 sn kadar ve normal siyah çay dan da göz maskesi yap günde iki kez biz daha yeni atlattık bir kaç gündür sorunumuz yok
KuzeyinAnnesii habibe_omerasaf doktor önerisinde anne sütünü söylemişlerdi bize 3 ayrı doktora çıkmıştım
habibe_omerasaf KuzeyinAnnesii bende aynen sordum hatta kendim bizzat denemistim faydası yerine zararı oldu. Doktor ve hemşirede kesinlikle damlatma diyip masaj ve çayı tavsiye etti