gncglc Merhabalar, 1 aylık kızımın burnu nezle olmuş gibi tıkalı ama başka bir hastalık belirtisi yok. Serum fizyolojik yeterli olur mu, başına gelen var mıdır?
iki_prenses gncglc burnunu sık sık temizleyin yan yatırım bir iki damla serum fizyolojik su damlatın sonra hortumuyla çekin
naghn gncglc Öncelikle geçmiş olsun. Ben de yaşadım bu durumu. Burnunu temizle sık sık. Çok kalın giydirme. Eğer emziriyorsan sen beslenmene dikkat et sarımsak kürü yapabilirsin bebeğe geçer sütten.
birerkekbirkizannesii gncglc nezle olduğunu düşünmüyorum sadece tıkanıklık varsa benim bebeğimin ilk dört ay hiç burnu açık değildi çocuk amcalar gibi hırlıyordu defalarca doktora gittik ağızlarından nefes almayı bilmedikleri için doğal burnuna sık sık temizleyin dediler dört aydan sonra gerileyecek dediler şu an 5:30 aylık hiç kalmadı yani eğer sadece bu varsa doğal olan tıkanıklıktır bebeklerde hapşırmak ve burun tıkanıklığı çok sık yaşanıyor bu hastalıkla bağdaştıran bir şey değil ama anormal bir şey varsa orayı bilemem