The_paues Çarşamba günü sabah aşı yaptırdık oğluma.o günün akşamında ateşi çıktı hala geçmedi.2 gün oldu.bu ateş ne kadar sürdü sizde arkadaşlar?
The_paues Umutunannesi_ bende aşıdan sonra içirdim şurup çünkü havale geçmişimiz var.gün boyu çıkmadı akşama doğru çıktı ateşi 2.gündeyiz hala devam ediyor 2 gündür nöbet tutuyorum başında uyku uyumadım dün gece 1 saat uyumuşum 🥹
farelikoyunkavalcisi The_paues bizde de hiç ateş olmadı bu kadar uzun sürmesi normal değil aslında enfeksiyon olma ihtimali var dirençli mi yoksa düşüp sürekli tekrar mı çıkıyor ? Ya da ateş kaç mesela
The_paues farelikoyunkavalcisi ama öncesinde hiçbirşeyi yoktu hala da yok bi tek ateş var.şurup verince düşüyor ama 36,5a düşüyor en fazla sonra yine çıkıyor.soğuk uygulama yapıyoruz 37lerde ateşi
farelikoyunkavalcisi The_paues 36 ateş değil aslında halsiz bırakmıyorsa ince giydirin 38 üstüne de mutlaka bir doktora danışın enfeksiyon olabilir
The_paues farelikoyunkavalcisi bizim havale geçmişimiz var maalesef o yüzden 37den sonra tutuşuyorum ben.37,5 bizim için risk düşürmek için çabalıyorum 🥹