teachermom5 Kızlar bebeğim 7 aylık bu markayı önerdiler diye aldım ama arkasında 2 yaş itibariyle yazıyor kullanmak zorundayım napcam bilemedim kullanan var mı 2 yaş öncesi bunu
serpoo teachermom5 2,5 aylık bebegim var instagramda takip ettigim bi ebe paylaşmıştı siveno sinek ve kene koruyucu sprey aldım daha yeni kullanmaya basladım bi sorunumuz olmadı Allaha şükür. Onunda arkasında 2 yaş ve üzeri için uygundur yazıyo
cokbilmismom teachermom5 firmaya yazın bence belki 2 yaş altı için farklıdır. Başka bir markada öyleydi trukid 2 yaş üzeri farklı, 2 yaşa kadar farklı ürün vardı bende ordan biliyorum
ada00 teachermom5 canin hıc korumuyor sinekten ilk bı iki saat anca hatta sıkıyorum yine sinek geliyor kınıyor ben hıc memnun kalmadım 9 aylıkken doktor önerisiyle ile almıştık, memnun kalanlar nasıl memnun anlamadım
KendiEvimdeDeplasmandayim teachermom5 bende siveno alacaktım 2yaş üstü olduğu için bıraktım incia aldım yeni doğandan itibaren olanı var. Koruyuculuğunu bilmiyorum daha deneyemedik
uglygirl Ecowellin bebek koruyucu spreyi var canım tüm aile kullanabiliyo içeriği tamamen organik olduğundan gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Dogacelik teachermom5 pur monde markasini oneririm. Yerli marka. Gecen yaz kullandim cok etkili. Yenidogandan itibaren uygun. Kullanimi kolay kokusu kotu degil. Bitkisel bir sey oldgunu hissettiriyor zaten. Trendyoldan almistim.
patatess teachermom5 evet bu yüzden ben başka marka aldım. Ama bunu aldıysanız kıyafet üzerine sıkarak kullanabilirsiniz.