Orkidemm Benim oğlumda 10 aylık ara ara bende böyle düşünüyorum sizin gibi yeterli midir acaba diye. Ben de sabahları kesin yumurta (sadece sarısı)ve peynir veriyorum ama değişik değişik. Şöyle veriyorum; haşlama, peynirli omlet(bazen sadece peynir yumurta,bazen maydanozlu bazen dere otlu), tarhana ve yumurta sarısı ile omlet, krep, pankek, yulaf unu ve yumurta sarılı omlet...şeklinde. Peynir içinde yoksa ayrıca yanında peynir veriyorum. Avokadoyu her gün veriyorum diyemem ama çoğunluk veriyorum olgunlaşmamışsa olgunlaşmasını beklediğim için veremiyorum. Bazen muz veriyorum kahvaltıda bunların yanında bir de ekmek. Zeytin sevmedi, salatalık mevsimi değil vermiyorum kahvaltıya bunlar yetiyor bence güzel bir kahvaltı yaptığını düşünüyorum. Benim de sonrası biraz bazen az oluyor çünkü huysuzlandığı zaman asla durmuyor ve hazırda bir şeyim yok ise hazırlayamıyorum. Günde kesin bir meyve ve ya iki meyve karışımı püresi yer, kesin yoğurt veririm. Akşam da bazen menü hazırlarım haşlanmış sebze makarna gibi ya da köfte. Ya da sadece çorba, kuru fasulye, karnıbahar yemeği,patates yemeği... gibi şeyler veririm ekmek ile. Ayrıca günde 5 kez de mama içiyor. Yeterli sanırım diye düşünüyorum ama bazen bilemiyorum. Mama da 5 kez içiyor ama cc olarak azalttım ben sayısını düşürmek yerine bu şekilde içim rahat etti.