elifgngr Herkese selam 47 gün önce doğum yaptım bi an da ve sütüm de azalma oldu bir sürü şey denedim ama işe yaramadı Solgar vitamin i övüyor herkes kullanıp memnun kalan oldu mu acaba
myavocado elifgngr Solgar brewers yeast with B12 kullandım, ondan önce lacmix bestlak da denemiştim en işe yarayanı Solgar oldu
tubanurrrr elifgngr evet ben doktor tavsiyesi ile kullandım şutumun azaldığı bir zaman çök arttırdı etkisi iyi
elifgngr myavocado evet bende bestlak denedim ama bı faydası olmadı o yüzden solgarı denemek istiyorum birde 🙂
myavocado aram14 eczaneden aldım, ben bu tarz ürünlerde internete güvenemiyorum belki güvenilir satıcılar vardır ama bilmiyorum.
aram14 myavocado doğrudur ben de güvenmiyorum eczanede olup olmadığını bilmiyordum teşekkür ederim ben de bakacam sütüm çok azaldı çünkü
myavocado aram14 büyük eczaneler oluyor ya, böyle kremdir kozmetik, takviye gıda satan onlarda bulunuyor ya da getirtirler en kötü.
myavocado asao günde 3 tane içiyordum ben, sabah, öğle akşam yemeklerden sonra, doktorum günde 6 da içebilirsin demişti yani her öğünden sonra ikişer tane, ama ben günde üç içtim hep