dyguarya Arkadaşlar sezeryan sonrasi oradaki bandaj duş aldim sonra bandi cikarip krem sürdüm ve her gün kremliyorum. Doktor da böyle yapmamı söyledi. Ama şimdi tekrar duş almam lazım bandaja gerek var mı? Orası yanacak diye çok korkuyorum
kaandurumoms dyguarya ben geleiğim gün duş aldım su geçirmez bandajı çıkartmadım. 2 gün sonra tekrar duş alırken içine su girmişti bandajın çıkartıp kurulayıp tekrar yapışmaz bandaj yapıştırdım doktor bana krem yazmamıştı kuru tutmamı söyledi sadece. Lazer dikim olduğu için acımıyor yanmıyor
kaandurumoms dyguarya 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor bandajı çıkartıp kontrol edip artık takma krem var dikiş izinin azalması için bunu alabilirsin demişti. Birde kuru tutmaya özen göster dedi o kadar
ohafalanoldum dyguarya 5-6 günü geçtiyse tekrar kapatmanıza gerek yok duştan sonra güzelce kurulayıp temiz tutmanız yeterli islak nemli kalmasın
momas dyguarya bana su geçirmez bandaj taktılar eve geldim annem yıkadı beni su girmedi hiç 2 gün sonra gittik bandajı değiştirdiler tekrar su geçirmez taktılar. Krem vs de vermedi doktor estetik dikiş oldu herhalde o yüzden. Şu an 10 ay oldu sadece sağ tarafımda son dikiş yeri hafif pembe diğer yerler beyaza döndü
benanney dyguarya bende de hiç bant yoktu eltim beni banyoya aldı bir güzel yıkadı ki anlatamam Allah razı olsun🥰😂
teacherikizannesi dyguarya eve gelince duş aldım o zaman bandaj taktım sonraki günler takmadım duştan sonra hemen kurutup batikon sürdüm
gulsum187_ dyguarya Bende bandaj filan hiç yoktu sadece ilk banyoda su gecirmez bant taktım ondan sonra kullanmadım ilk 2 haftaya yakın her banyodan sonra kurulayip batikon sürdüm bir sıkıntı yaşamadim
dilemma Bandaji hastanede cikardilar eve geldim direkt dus aldim doktorum da oyle demisti.Yanacak saniyorsun ama hissetmiyorsun bile 🙃
mysteryyy dyguarya benmde iki sezeryanımda ertesi gün duşdan sonra çıkar bidaha gerek yok demişdi doktor. Bi sorun yasamadım
akinmom dyguarya benim doktorum 10 gün bandajlayıp su geçmemesi gerekiyor dedi duş sonrası gazlı bez batikon yapıştırma yaptım 10 gün boyunca. Kesi yerim yapıştırmaydı.
meeerve @dyguarya doğumum gece olmuştu ertesi gün akşam 10 gibi su geçirmez bantla duş aldım hastanede daha sonra hemşire gelip bantı çıkardı sabahına doktorum istediğin zaman duş alabilirsin demişti bant falan kullanmadım başka bir kaç gün batikon sürmüştük