ZeydsMom Kırmızı ten renginde dogan bebekler esmer mi olur? Oglum direk sarisindi simdide oyle. Ay kizim bana mi cekecek acaba 🫠 kırmızı tenli ve kimisi esmere donusur kimiside kirmizilar beyaz oluyor diyorlar.
tubanurrrr ZeydsMom benim iki çocuğum da kıpkırmızı dogdu herkes esmer olacak babaya benziyor dedi 6. Ay civarında ikisi de beyaz tene dondu kızım açık tenli kumral oğlum süt beyazi sarışın oldu
ZeydsMom Kalimbanne evet ya kirmizi minik 😄 esim heveslendirdi esmer olacak diye ama hastanede hemsireler beyaz yada sari oluyor kirmizilar dedi. Kafam karistii
Rosebud10 Daha bugün instangram da gördüm kırmızı ten rengi bebekler sarışın olurmuş benim oğlanda kıpkırmızıydı şimdi sarı 😂 beyaz tenli olanlar esmer ya da kumral oluyormuş
Nanem123 Rosebud10 alakası yok ben de küçükken kıpkırmızı doğmuşum saçlarım sarıymış tabi büyüdükçe saçı rengim değişmiş ama şu an bildiğin beyazoğlu Beyazım yani alakası yok
tubanurrrr ZeydsMom demin sana yazinca eski fotoğraflara baktım kırmızılar bayagi hatta annem anneannesin zeytin tanesi diye seviyor du 6. Aydan sonra saçları dökülmeye başladı siyah saçlar açık kahverengi ve oglumun saricikyi ten renkleri de acildi ikisin de belki sizin değişmez ama ☺️
Rosebud10 ZeydsMom 😂😂 esmer istiyordunuz herhalde Ama sanırım kızınız olmuş güzel olmaz mı şöyle zengin sarılarından 😄😍😍😍
ozcan39 ZeydsMom Benimki kırmızıydı şu an bembeyaz ☺️ Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
gg3848 ZeydsMom hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün benim kızım pembe doğdu şu anda da çok açık tenli beyaz hatta fazla beyaz ve sarışın😂
ZeydsMom Rosebud10 yani ben esmerim neden olmasin bana ceken bi kizim 😁 zengin sari kim varki babasi beyaz cocuklugu sarisin . Ogkum da onun cocuklugu gibi 😄 e bu bana ceker diyordum. Simdi kirmizi ya esimin akrabalari hemen kara diyorlar 🤣 sariya beyaza donerse zort gibi bisey olur onlara. O da ayri bi keyif ama bilemedim 🤣