kasimoglu Doğum yapalı 7,5 ay geçti bugün 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim hanımlar çok kafam karışık napıcam bilmiyorum hamilelik süreci doğum süreci baştan aldık 🥹
eceayca kasimoglu Allah şimdiden kolaylık versin ben tövbe ettim korunmadan asla yapmıyoruz 2. Çocuk fikrini düşündükçe tüylerim ürperiyor size başarılar 😂
annesininlokumu5 kasimoglu korkma vardır Allahın bildiği ikisi de büyürler hızlı büyüyorlar zaten kardeş olması güzel birşey yalnız kalmaktan benim oğlum hırçınlaşıyor agresifleşiyor sürekli ilgilenmem lazım parktayız tüm gün ama sekinkine en azından arkadaş olacak kardeşi öyle düşün sorumluluk açısından evet yorucu
kasimoglu organikirmik ya sürpriz oldu hep korunuyorduk aslında ilk kez korunmadığımız gece olan oldu🥶
mamacitaa_ kasimoglu zaten hamilelik bir kere olan bir şey. 😆 Hayırlı olsun zor olmalı çok erken olmuş
mamacitaa_ kasimoglu zaten hamilelik bir kere olan bir şey. 😆 Hayırlı olsun zor olmalı çok erken olmuş
tospikannesi_ kasimoglu 1 kere dahi olsa korunmamak yetiyor. Yani gebelik olma olasılığı çok yüksekmiş zaten hayırlı olsun
beyzzsenturkk_ tospikannesi_ peki bu aylarca korunmayı bırakanların nasıl olmuyor benimde kafama bu takıldı. mesela ben seneye bu zamanlar hamile kalmak istiyorum ama bunun icin aylarca uğraşmak zorunda mıyım yoksa hemen tutar mı bilmiyorum 😕
Aklimideliricem beyzzsenturkk_ bu tamamen nasip meselesi bence 😂 bende tek kurşundan hamile kaldım mesela djskkvkfkdk
Elfelf475 beyzzsenturkk_ ben ikinci çocukta 6 ay uğraştım çatlatma iğnesi ile en son oldu 😅 Allah vermeyince vermiyor o ayrı tabi. Tamamen nasip. İnşallah böyle yanlışlıkla üçüncüye hamile kalmam diye dua ediyorum sürekli ben ☹️
tospikannesi_ beyzzsenturkk_ orası nasip ne demişler sen önlemini al gerisi takdiri ilahi. Allah vermeyince vermiyor. Ama nasibinde varsa tek bir kereden bile oluyor ve bende onlardanım. Korunmayı bıraktığım ay tek bikerelik ilişkiden oldu kızım. Hani ilk gebelik olsa neyse diyecem. Ama ilk çocuk küçükse ve gebelik aklında yoksa bir kerelikten birşey olmaz diye düşünüp böyle birşeyin önünü açmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ona bakarsak ben 2.çocuk olacak diye ödüm kopuyor kızım 2.5 yaş o kadar korunmaya rağmen her ay adet zamanı ya gelmezse diye strese giriyorum ona nazaran öyle bir yorum yaptım 🌸
metemom_ karpuz_ evet asko geçen isim postuna aceleyle yazarken nokta karışmış 😂 Ay ne güzel beni tanıyanlar çıkınca içimde kelebekler uçuyor 😂🦋