Mariposa hilall1234 surekli nazara bağlarsanız ve o korkuyla insan icine cikarsaniz evet.. Rahat olun dualarinizi okuyun hicbirsey olmayacak deyin kendinizi tekin edin hicbirsey olmadigini ve gunun ne kadar rahat gectigini goreceksiniz. O enerjiyi ustunuze cekmeyin
adaatuna hilall1234 hiç nazarı düşünmedim dışarıdan da içeri girmeyiz hep seyehat ederiz hiç yaşamadım. He çocuğum dışarıda çok yorulur huysuzlanır elbette bunu nazara bağlayan da çok olur ama gereksiz bence
beyzzsenturkk_ hilall1234 nazar diye düşünürsen herşeyin nazara gelir o nazar değil negatif enerji kendine çekme bunu doğduğundan beri paylaşıyorum kızım nazara gelmedi millet bir gün bebeğini paylaşsa çocuklar takla atıyor insanlar mı çok hassas bizimkiler mi taştan duvar ben anlamadım o yüzden iyi düşün iyi olsun
lapsekicesmesi hilall1234 aktarda şep diye bir taş satılıyor bebepin üzerine asarız biz hep nazar değmesin diye bir de sabah akşam üçer kere bismillahillezi duasını okuyun yavrunuza ben de aynısını yaşıyorum ve farkındayım ki maalesef biz çekiyoruz çocuğun üsütme nazarı Rabbim korusun onları 🌹
Mariposa hilall1234 ben kizlarim bebekken sevildiklerinde “ay masallah deyin cocuguma” diyordum 😁 bence o tepkim nazari geri itiyordu cunku itici oluyordum. Sizde oyle yapin. Cekinmeyin bi masallah demesini de bilsinler
organikirmik hilall1234 valla güzel olmayan bebek yok, kusura bakmayın 🥹 böyle benim bebeğim güzel diye ortalıkta dolaşıyorsanız siz nazar değdiriyorsunuzdur belki. Çörekotu falan koyun cebine