MutluPrensesAnnesi Kızlar sürat kargo dağıtıma çıktı kargom ama mesaj gelmedi bana siteye girip bakıyorum kargo dağıtımda diyo ama hala gelmedi eşi kargoda çalışan kurye olan var mı gelir mi bu kargo bayramda giyecektim🥹
aptallarsizii MutluPrensesAnnesi cnm kargo şirketini ara imkanın varsa kendin git al yoksa zor bayram sonrasına kalır
beybitolat MutluPrensesAnnesi dağıtımda diyosa mutlaka gelir bence çünkü dağıtım geç saate kadar sürüyo
zeynep1401 MutluPrensesAnnesi bence direk hangi şubedeyse direk orayı arayıp bilgi alın en azından dağıtıma değilse alma imkaniniz varsa siz gidip alırsınız. Ama benimde daha önce başıma geldi mesaj gelmemisti sitesine girip baktığımda dağıtımda gözüküyordu ve gelmişti qma hangi kargoydu tam hatirlamiyorum
MutluPrensesAnnesi zeynep1401 öyle mi gelir mi yani sizcee zaten hala tahmini teslimat 5 i görünüyor yani bugün
zeynep1401 MutluPrensesAnnesi ay şu sorun zaten çoğu kargo sirketlerinde var hiç telefona bakmiyorlar ya. Peki siteden girip baktiginizda kurye ile iletişime gecebileceginiz bir numara yada seçenek var mi