3erkekannesi__ babyyboy25şimdi Fethiye’de konakladım ama içini gezmedim malesef ama oralara gidiyorsan akyaka , yeşil vadi , saklıkent , babadağ a gitmeni öneririm hepsi birbirinden uzak yerler yalnız 😅 , tekne turu yapmanı kesinlikle öneririm 👍🏻
KLORAK babyyboy25 drone_fethiye sayfasına bakın biz oradan kaydettik Aklımdakileri yazyım -ölüdeniz -kaputaş -patara kum tepesi -yediburunlar -gizlikent şelalesi Ve imkanınız varsa dalış tapmanızı tabsiye ederim nide dünyanın en güzel aquapark ı olan ORKA WORLD. Biz geçen sene 3 gün üst üste gittik kıım o xamanlar 18 aylıktı sanırı. Yanlışım olmasın ama mükemmeeeeeeeel her yaştan insan için eglenceli.
Rumeysaaa Fetipark çok övüldü bebekler ve çocuklar için baya güzel bir oyun alanı var, Fethiye Babadağ teleferik harika yamaç paraşütü yapılıyor manzara mük 👍🌸 inceburun plajı efsane güzeldi Fethiye’nin sahili çok güzeldi yürüyüş açısından ❤️🌸
3erkekannesi__ babyyboy25 benim oğlum 2 yaşındaydı o zamanlar biz gitmiştik sizinki daha küçükse eğer yeşil vadi ve saklı kent biraz sıkıntılı olabilir çünkü buuuuuuzzz gibi suyun içinden geçmek zorundasınız 😅