incer birebir anlattığınız gibi bebeğim var ciddi anlamda çıldırmak üzereyiz bir bardak çay içemeyiz eşimle ,sıra sıra yapıyoruz birlikte imkanı olmuyor çünkü ,geçen gün yemek yerken eline oyalansın diye pet bardak vs şeyler veriyoruz dışardaydık ,mama sandalyesinde asla durmuyor herkes bize bakıyor ,diğer bebek geldi mama sandalyesine oturdu sakin sakin biz yemekten yarım kalktık,ne kucakta duruyor ne yerde ,sürekli ağlar mızmızlanır memnun olmaz ,ekran kısmında verirseniz hiç yadırgamam çünkü dediğim gibi sizi o kkadar iyi anlıyorum ki ,ama bunun bir sonu yok ekranı öğrendiği an telefon kapanınca size hayatı zehir edip istediği olana kadar çıldıracak ,bu yüzden ben şimdi kap kacak veriyorum mutfak eşyası seviyor bi şekilde ilgisini çekmeye çalışıyoruz , bebek şarkısı açıyorum izletmiyorum henüz , o kadar zor ki pek tavsiye vereceğim bişey yok çünkü oyalanmıyorlar da bebek arabasıyla geziyor sevmiyor ,oto koltukta çığlık çığlığa ağlıyor ,inanın bi yere gitmek istemiyoruz evde de duramıyoruz napacağımızı şaşırdık 10 aylık benimki de , Allah yardım etsin sakinlik versin bizlere 🌸