leylaeflin Aptamil prosyneo mama kullanan var mı ? Bebeğim daha önce hipp organıc combıotıc kullanıyordu şimdi Aptamil mamaya geçtik ama sanki biraz kusturuyor gibi geldi kullananlarda olmuş muydu
ruvala leylaeflin bizde hipp kullanmıştık laktoz intoleransı çıkınca doktor aptamil verdi ama bebeğim asla içmedi sma laktozsuza sonra onu sevdi
esesgls leylaeflin bizdede dız aptamil denedük kusmaları arttı ay ondan mı ya ne deneyecez kalmadı mama denemedik
_Hera oylesinebiri__ aldınız mı canım ben daha almadimm bayramdan sonra dene bakalım bizide bilgilendir
oylesinebiri__ _Hera evet aldım canım 1 kg 839 lira fiyat olarak tuzlu ama ne yapalım sağlık olsun umarım içer sever de önemli değil hep alırız sma comfort 1 kutumuz kalmıştı bitsin başliycam yazarım yine
oylesinebiri__ eymen_oyku gazlı bebekler için canım gaz ve kabızlık problemi yaşarsak onu alıp deniycem bu sefer
eymen_oyku oylesinebiri__ aptamil pronutra mı gazlı bebekler için ben prosyneo kullanıyorum kabız yapıyor canım
ezojin leylaeflin 2 aydır kullanıyorum ama bu mama genelde kabızlık problemi olanlar için kullanılıyor bizim kabızlığı düzeltip gaz sancımızı bitirmişti bir sıkıntı yaşamadık
poyrazim1312 eymen_oyku gazli kabiz ve kolik bebekler için özel üretim marketlerde yok eczanelerde özel üretim olduğu için her eczanede yok
poyrazim1312 leylaeflin aptamil normal olanı kullandik en başından beri bulunduğum bölgede markette kalmayınca prosyone aldim ama benim oglumda kustu birdaha vermedim hala normal aptamil 2 devam ediyoruz mutluyuz 🤣