kaandurumoms Kızlar bebeğim şuan 4 buçuk kilo sleepy 2 tam geliyor stok yapmak için çoklu almak istiyorum. 3 beden alsam çokmu büyük olur?
aura_meselesi_bu_sekerim kaandurumoms 3 u bilmiyorm da stok en cok 4 de yapiliyor ara boy ve uzun sure gidiyor
[silindi] kaandurumoms stok yapmak istiyorsanız her bedenden ikişer paket 100lü alın her türlü kullanılır. Ama şimdi sadece 3 alsanız bir anda kilo alıp 4e geçebilir elinizde kalmasın kaç tane almayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama.
Kitsu Bence stok yapmayın ben bu zamana kadar Molfixden çok memnundum stoklu gidiyordum değiştireceğim bitince. Yanlıs hesap yapmışım 3 numara da hep elimde kaldı
[silindi] kaandurumoms mantıklı. İkişer paket 3-4-5 şekilde alınabilir. Ben stok yapmadım bittikçe alıyorum ama bu şekliyle bile 1-2-3 yarım paket falan kaldi. şimdi 4 numaradan bile elimde kalacak kullanamicam muhtemelen
SeNaGT kaandurumoms bence ikiside ayni ben kullandim ama hem küçük bedeni hem pişik yaptı hem idrar tasirdi hemde banti felan elimde kaliyordu kotu geldi bana gore o yuzden Molfix kullaniyoruz bix
cokbilmismom kaandurumoms 3 stok yapılmaz bence 4 olabilir ama ben hiç stok yapmadık her yer market zaten hiç gerek yok