merve_metehan Arkadaşlar bebeğim 8 aylık olacak doktor tel Çeçil peynir verebilirsin dedi ama hiç bi yerde tam tuzsuz yok az tuzlu aldım sizde veriyor musunuz
3kedili2bebekli merve_metehan suda bekletebilirsiniz çok kısa süre o zaman tuzu gider ama yarım saat kadar bekletin çok bekletirseniz erir sıcak değil soğuk suda
artikbiranneyim merve_metehan şart mı? Bilmiyorum bence değil. Ben süzme alıp suda bekletiyorum onu veriyorum, lor veriyorum, ekicinin kaşar peyniri az tuzlu mesela onu veriyorum. Bence yeterli çeçili de yaşında yer ne olacak ki
[silindi] merve_metehan niye çeçil peynir dedi ki? Labne ve kaşar veriyorum ben. Konu oraya nasıl geldi yani merak ettim
merve_metehan artikbiranneyim Senin kaşar peynir kadar tuzu var sanırım yine de tuz da bekleteyim teşekkürler
[silindi] merve_metehan anladım ben de laktoz değeri vitamini falan açısından mi dedi acaba diye düşündüm. Teşekkür ederim ❤️
CheriBlossom merve_metehan 8 aylık olmak üzere ben veriyorum direk oylece yiyor zaten herseyi tuzsuz yiyor o kadardan bişey olmaz heralde zaten sofrada olan şeylerden vermezsem banada yedirmiyor tuz oranı en az olan tel peynir olduğu için ondan veriyorum bir iki ufak dilim tutabileceği şekilde oyle yiyor kendisi biraz suya değince hemen şekli değişiyor eriyordu bende koymadım
merve_metehan CheriBlossom Evet bende denedim peynir i az tuzlu almıştık bayağ tuzsuz çok az bir tuzu var Su da bekletip deneyeceğim bi kötü olur ise direk vereceğim
merve_metehan [silindi] Yok ben şimdiye kadar hep kendim yedirdim ve püre olarak yedirdim artık yemeğe alışması lazım dedi eline uzun tutabileceği şekilde yiyecekler verin yesin dedi tam buğday ekmek için verilebilecek meyveler pankek vs vs