filizkumsal İyi aksmlr bu dogum yardmnn tarihi kesinleştimi acaba sabit bir tarih belirlndmi mayısta zaten yatmdı bilen kimse varmı tarih konusnda
Yqmrogzhn filizkumsal çoğuna 6 Haziran diye yatmış bende ne bir mesaj ne bir bilgilendirme hiç birşey yok zaten geçen gittim yatmamisti
sedatadik filizkumsal 28 Mayıs ta aldım ben Halk Bankasından 3.cocugum tahminim her ay aynı tarihte verirler
EsilaMiracAyazEren_Moms filizkumsal bende baya bekledim, bugün bi arkadaşın hatırlatmasıyla baktım da onaylanmış görünüyodu. Yarın kapalı olur mu banka bilmiyorum o yüzden bayramdan sonra çekmeye gidicem
sedatadik filizkumsal yani 15 gibi falan iyi olurdu aslında 😂ama bunada şükür bende bu konuyu merak ediyorum buna dair haberde yok
filizkumsal sedatadik uygulmya bakyorum arada ama yok belki bu ay erkn yatar bnce sabit tarih belirlnr
filizkumsal sedatadik uygulmya bakyorum arada ama yok belki bu ay erkn yatar bnce sabit tarih belirlnr
filizkumsal sedatadik keşke bayram öncesi yatsaydı mayıs yatmdı ya acaba haziranla birlestirlp yatarmı oglum ocakta dogdu 4 ay yattı
sedatadik filizkumsal benim kızımda Martin 5inde doğdu 2aylik aldım ben herkesin kafası karıştı daha alamayanda var