efsaneisrafilova90 yemiyo sizce nasil yedirsem?içerisine muz katiyorum azcik sşeker bile katirimki şirinlik olsun yemeye çalişsin.yemiyo arkadaşlar.nefret ediyo hatta deye bilirim.yemesi mutlakamı prinç ununu kizlar?vermesem olurmu?
Burcuveburcum efsaneisrafilova90 Pirinç unu yemesin sevmiyorsa neden ısrarla pirinçunu? Ne kdrlık bebeğiniz çorbalar var mis gibi muhallebi için şeker yerine hurma kullanın derim
[silindi] efsaneisrafilova90 Valla bebeğiniz çok akıllıymış öpün totosundan. Yedirmeyin pirinç ununun fos kilodan başka bi şeye yaradığı yok 4 aydır ek gıda yiyor 4 yemek kaşığı kullanmamışımdır. Oda bazen çorbalarına kıvam versin diye irmik vs bittiyse kullandım. Gerek yok pirinç ununa vermeyin bol bol sebze çorbaları meyve püreleri verin. İlla unlu bişey yapacaksanız yulaf unu irmik vs sık olmayacak şekilde verebilirsiniz. Hele şeker hiç vermeyin.
Bebegimucizem efsaneisrafilova90 yemesin daha iyi ben biberon maması yapılandan veriyordum çocuğum sürekli ishal olmuş gibi kaka yapıyordu onun yerine puding yapın muhallebi yapın yesin
efsaneisrafilova90 Burcuveburcum yo yedirmiyorum hiç aslinda.4 kere denedim iģrendi canim.yemedi sevmedi.bende merak ettimde oyle faydali birşeymiki onu yesin diye.Aslinda duzeltirdim veriedim yemez.kaynanam israr ediyordu hazirla diye yemiyo laftan anlamiyo kadin.kaç gundur hastanedeyim tum gunu diyo yemiyo diye.bende zorlama diyorum.evet mis gibi çorbalar yeyiuo şukur 6 ay10 gunluk şu an
efsaneisrafilova90 [silindi] hay sagol canim😁operim operim😂şaka bi yana asllinda bende yemem hec onu bebek nasil yesin
Ysmnn Bebeğim 9 aylık hiç alıp kullanmadım bile, irmigi bile nadiren kullanıyorum hiç ihtiyaçları yok :)