gunesinannesiiyim Kızlar 1.2.3 derken termos değiştirmek canıma tak etti. Verdigim parayla stanley alıyordum 3 termosa. Neyse pek anladigim bir seyde degil tecrubeli annelerden tavsiye bekliyorum 🌸
serpoo gunesinannesiiyim bende aynı şekilde 3-4 termos sonra stanley aldım gece 10 da kaynatıp koyuyorum ertedi gün öğlene kadar işimi görüyo
Themom_ gunesinannesiiyim stanley değilde trendyoldan bir tane termos üstünde dijital göstergesi olan aldım gece 11 gibi suyu kaynatıp koyuyorum öğlen 1’e kadar 40 derece oluyor.
zuhalsebu Gokturkmom gunesinannesiiyim ben de bu markayı kullandım çok uzun süre. Bayağı sefer düştü de. Gece koyuyordum ertesi akşam soğuk koymadan mama yapacak ısıya geliyordu. Ben her gece yeniliyordum tabi yine de. Sadece mama için gayet iyi fiyatı da uygun. Ama başka şeyler için de kullanırsanız tabi stanley tercih edilir
denemehesabi Decathlondan kendi markası olan termos aldım mama suyu için. Neredeyse 1 gün sıcak tutuyor. Bugün kaynatıp koyduğum su ertesi gün aynı saatlerde hala mama yapılabilir ılık oluyor memnunum 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim
janemaryam denemehesabi ya ben de aldım şu an tezgahın üzerinde ama kapaktaki conta aşırı derecede tuhaf bir koku yapıyor siz de fark ettiniz mi çok üzüldüm ben yoksa güzel ürün:(
denemehesabi janemaryam yeni gördüm yanıtınızı. Ben herhangi bir koku almadım. Ama bir kere bebek kucağımda mama yapmaya çalışırken düşürdüm o siyah contalı kapak kırıldı gittim mağazadan tekrar kapak aldım. Satılıyor yani bir değiştirin isterseniz
caylavyu gunesinannesiiyim Stanley aldık 1 ay oldu sanırım oğlum için uzun ömürlü çelik tercih etmek istedik memnunuz parasını hakediyor hemde ömür boyu garantili Stanley sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Pipetli olanı değilde bardaklı olanı aldık biz