Tatlican Kızlar adını bilmiyorum ama bir bileklikler var tanesi 10 tl Kardeşim almış bende kurban bayramına bir hafta kala bu isteğim olsun allahım dedim ve oldu Bence sizde deneyin😍 Birşeyi inanarak yaparsan oluyor
Tatlican Balkizlarim Ben zaten Allah’tan istedim hatta yazdım canm . Ama inanıyorumda bazen böyle şeylere 🙈Dilek feneride alırdık🙈
Tatlican MiracAlpinveUmutunAnnesi Evet zaten Allah’tan istedim ama bana eğlenceli geliyor böyle şeyler Hıdrellezde kardeşlerime ve bana ev istedim aynı yıl 3 kardeş ev aldık
farelikoyunkavalcisi Tatlican bana da ev isteyebilir misiniz bir sonraki hıdırellez de olur hiç fark etmez adım Neslihan hem düzceliyim komşuda oluruz 😅😅
Tatlican farelikoyunkavalcisi Hahahah kendin istesene tatlımm. Ben hıdrelleze kadar unuturum ama şimdi dua ederim inşallah seninde evin olur
farelikoyunkavalcisi Tatlican istiyorum istiyorum yıllardır olmuyor 😅 teşekkür ederim kimin duası kabul olur bilinmez💘
Tatlican farelikoyunkavalcisi Benımde bir kardeşim kirada çok zor. Aşırı zam yapıyor ev sahibi 8 ken 20 yaptı allah tüm isteyenlere ev nasıb etsın
farelikoyunkavalcisi Tatlican kiracı olmak gerçekten çok zor bir elin hep başkasına çalışıyor resmen 🫠Rabbim hepimize hayırlı kapılardan alabilmeyi nasip etsin inşallah