Pembe333 kızlar bende hiç giyilmemiş yada en fazla 3-4 deda giyilmiş kıyafetler var fazla giyilmiş olanları zaten ihtiyacı olanlar alsın diye topluca bi yerlere veriyorum bu yeni gibi olan kıyafetlerin bedeni bana olmuyo satmak istiyorum nasıl satabilirim Birde bende samsung torbasız süpürge var arzum dikey süpürge ütü masası vs vs böyle kullanmadığım o kadar çok eşyam varki satmak istiyorum hepsini boşa yer kaplıyor nerden satabilirim yardım edermisiniz lütfen ya hem nakite dönüşsün hem döküntüsü kalksın istiyorum ben evlenirken ütü masası istememiştim evim kücük ona yer bulamam diye babam gidip en büyük boy kalabalık ailelere göre ütü masası almış hayır büyük kullanışlıda beğeniyorum ama evim çok kücük eşya çok onu koyacak yer bulamadım bende kaldırdım belki tasınırsak diye ama tsımcağımızds yok bide bebeğe oda yapıyoruz o odadakileri boşaltıyorum işte nasıl satabilirim sizce
Pirasalipuding Pembe333 dolap,gardrop,market place,letgo,sahibinden.com gibi yerlerde satabilirsiniz, isterseniz burayada fotoğraf yükleyin isteyen alsın
annesininbalpetegi Dolap uygulamasına ya da letgoya yükleyebilirsiniz. Bir de bulunduğunuz şehirdeki spotçulara sorun ama onlar çok fazla para vermiyorlar öldü fiyatına alıyorlar
Pirasalipuding Pembe333 evet fotoğraf yükleme kısmından yükleyip 2. El etiketiyle paylaşabilirsiniz hayırlı satışlar