simay12n 5 ay 13 günlük bir kızım var uykuya aşırı direniyor, kendi kendine dönmeye başladı, değişik sesler çıkarıyor sizlerde durum ne ? Uykuya direnme beni aşırı yoruyor 😫
simay12n bekt55_ evet ya uykusu var esniyor gözlerini ovalıyor yatırdığım an sanki çocuğun etlerini koparıyormuşum gibi aşırı ağlıyor inşallah hemen geçer bu durum rahatlarız 🥰
bekt55_ simay12n benimki tam tersi ağlamıyor gülüyor konuşuyor bağırıyor kıpkırmızı oluyor gozleri uyukusu var ama direniyor
simay12n bekt55_ Ahh keşke bizimde öyle olsa ağlaması beni çok yoruyor başıma ağrılar giriyor istemsizce stres yapıyorum
gozz1 5 ay 14 günlük bebeğim memeye çok düşkün oldu uyumak için mememi istiyor uykuya dalıp meme agzından çıktıgı an aranıyor hemen. Emziği de kabul etmiyor :/
nesizade05 gozz1 benimki de öyle nasıl aşacağız bilemiyorum memeden başka şekilde uyutmaya çalışıyorum çok ağlıyor
gozz1 nesizade05 şimdi ayakta sallamaya da alıştı benimki mecbur biraz emzirdikten sonra ayagıma alıyorum hemen öyle de uyuyor. Her gün huyları değişiyor resmen bebişlerin
nesizade05 gozz1 ay ben ayağa alınca çığlık atıyor bas bas bağırıyor ah ayağa alışsa en azından benden başkası uyutabilir