26nur Dün doğum yaptım bebeğim kuvezde sağma makinası önerisi istiyorum en rahat en konforlu en iyisi hangisi
ikizlerimmmm 26nur kesinlikle satın almak yerine kiralayın hastane tipi süt sağım makinelerinden. Hiç biri hastane tipi kadar kuvvetli ve güzel değil benimde bebeklerim küvezde kaldılar ve kiralamıştım her açıdan aşırı memnun kaldım
merveyavuzz 26nur Lansinoh çift elektrikli göğüs pompası kullandım çok memnundum tavsiye ederim. Ama bebeğinizi kucağına alır almaz mutlaka makineyi bırakıp emzirin ben o açıdan çok pişman oldum.
Alyehus 26nur lansinoh elektrikli var bende 3 ay önce aldım 2-3 kere anca kullanmışımdır. Kutusu, faturası duruyor almak isterseniz satmak istiyorum bende 🌸
dilaragkcn 26nur ben elektrikli kullanıyorum ablam bana verdi ama kendim alsaydım eller serbest lansinoh alırdım
ikizlerimmmm 26nur yok medikalciydi sanırım eşim gitti aldı medela markasıydı ama inanın bana başka süt sağım makineleriyle asla kıyaslanamayacak şekilde sağlam bir ürün. Hastanelerde karalıyor bildiğim kadarıyla
26nur ikizlerimmmm hadi ya dün gidip aldım bir tane memnun kaldım fakat aklımda olsun dediğiniz çok sağolun