kirmizibalikbeachte balgokcem anneme diş başına 4 bin fiyat verdiler özelde. Devlette hepsini 5 bine yaptırdı.
Winner Bulunduğnuz yerde üniversite hastanesi varsa mesela Ege üniv gibi. oraya gidin derim. Orda kaplama yapılıyor. Özel diş kaplama 2bin- 3bin civarı başlıyor. Öyle biliyorm tabii yerine göre değişir hangi şehirdesniz
balgokcem Winner Evet üniversite hastanesi var Gaziantep’teyim şuanda ama normalde Yüksekova’da oturuyorum eşim asker üni Hastanesi’nde uzun surmezmi bu iş 2 küçük çocuğun var yani sürekli gel git yapamam uzak biraz özel hastane daha yakın yürüme mesafesi Her diş 3 binse çok iyi
balgokcem YorgunAmaMutluAnne Ooo gerçekten pahalıymış şehir farkedermi acaba ben Gaziantepteyim şuanda sizin hangi şehirdi 4 tane yaptırmayı düşünüyorum suanlik
Winner balgokcem tamam işte ne güzel. Eşinizin haklarından yararlanabilirsiniz. Daha Uyguna gelir. Size indirim de yapılır. Çocukları sorun etmeyin uzun sürse de randevu oluşturabilirsiniz ayda 1 ya da haftada 1 ona göre çağrırılar sizi
balgokcem YorgunAmaMutluAnne Hm diş yapısı ve hangi diş olduguda etkiliyor fiyatı o yüzden farklı sanırım fiyatlar ama pahalı geldi bana biraz ya
TunaGoktug YorgunAmaMutluAnne memnun mu peki kaplamalardan , porselen mi yaptırdı zirkonyum mu . Ben de kayserideyim kaplama yaptırmam azı dişime
balgokcem kirmizibalikbeachte Hm Arada baya fark varmış peki kaç günde bir gitti anneniz acaba sıklığı neydi yani devletten memnun kaldimi birde
gizzzy35 kirmizibalikbeachte merhaba kaç diş yapıldı acaba ? Ve hangi yıl ? Bende tedaviye başladım devlette ve kaplama istiyorum
Winner Winner üniversitr hastanesi çok çok iyi bu konuda oraya gidin derim. Kaplama çok güzel yapıyolar çok özenli
balgokcem Winner Hm haklısınız aslında ben çok uğraşırım diye hiç düşünmemiştim bunu ama şuan mantıklı dediğiniz bir düşüneyim ben çok teşekkür ederim
balgokcem Winner Eşimle de bir konuşayım o zaman ona göre karar veririm peki ücreti ne kadar oluyor üniversitede
balgokcem YorgunAmaMutluAnne Fiyat bilmiyorum ki öğrenmeye çalışıyorum bende yani genel olarak yazılanlar arasında sizin verdiğiniz fiyat fazla olduğu için pahalı dedim
balgokcem kirmizibalikbeachte Hm çok iyi hepsi 1 ay sürüyorsa baya iyi ben çok daha fazla tahmin ediyordum Çok teşekkürler 🥰