Prensesannesi0910 Kızlar kızım 2 aydır kulaklarını deldirmek küpe takmak istediğini söylüyor siz ne zaman delirdiniz
Dmt-01 Prensesannesi0910 Kendisi istiyorsa deldirin bence.Benim kızım 5.5 yaşında istemiyor.İstese deldirirdim
tospikannesi_ Prensesannesi0910 11 aylıkken deldirdim şuan 30 aylık 3-4 çeşit altın küpesi car küpe takmayı çok sever arada bana anne bunu takar mısın elbisemle daha güzel oluyor diyor😅😅😅
Prensesannesi0910 minikok bende deldiricrm galiba biraz acıdığını küçük bir iğneyle delindiğini söyledim yine de tamam diyor
Prensesannesi0910 minikok öğle uykusundan uyanır uyanmaz da hadi anne küpe diyince gittik deldirmeye hiç korktuğum gibi olmadı anlık ağladı sonra bakkk diye küpelerini gösterdi herkese
Prensesannesi0910 Dmt-01 evet bende aynı düşüncedeyim ama 2 aydır sürekli istiyor hatta anlattım da küçük bir iğneyle deliyor biraz acıyor sonra geçiyor diye tamam diyor
Prensesannesi0910 Dmt-01 öğle uykusundan uyanır uyanmaz da hadi anne küpe diyince gittik deldirmeye hiç korktuğum gibi olmadı anlık ağladı sonra bakkk diye küpelerini gösterdi herkese😂
Prensesannesi0910 tospikannesi_ ay öğle uykusundan uyanır uyanmaz yanıma geldi hadi küpe diye tamam dedim gittik deldirdik hiç korktuğum gibi olmadı anlık ağladı sonra hemen bakkk diyip küpelerini gösterdi herkese çok mutlu oldu 😂
minikok Bugün deldirdim dedirme esnasında normal olarak ağladı ama genel anlamda hıysuz bebek olduğu için nem ağrıdığını düşünmüyorum yağ sürüyoruz bi kaç gün su değmeyecek 😍zaten sprey sıkılıyor uyustıruyolar