Pirasalipuding lettuce . Comfort laktozu azaltılmış, sindirimi kolay. Gaz için çok iyi Prosyneo ise hidrolize proteinli, alerji riskine karşı daha uygun. Bizde hangisi iyi gelir diye doktorla karar vermiştik bebeğinizin durumuna göre sorarsanız daha iyi olur
nurbahar33 lettuce Holle marka keçi sütlü denediniz mi ? sindirmi en kolay keçi sütlü mamalardır. Hollenin ise içerisindeki malzemeler organik sertifikalı
Neslihann37 lettuce evolvia en çok önerilen mama canım biz oğlum bebekken 6-7 doktor gezdik hepsi de evolvia tavsiye ederdi
bebeklihomee Ben aptamil prosyneo kullanıyorum anne sütüyle dönüşümlü herhangi bir gaz problemi yaşamadık kabızlık vs olmadı.
zynptprk Dün acildeydik doktor bey bu ara çok fazla Aptamil kullanan gazlı bebek geldiğini söyledi. Bize sma deneyin dedi
bebeklihomee lettuce conformil hakkında bilgim yok ama prosyneo gaz ve kabızlık sorunlarını hafifletiyor diye biliyorum
a_ne00444 lettuce Aptamil pronutra aldım geçen hafta burdaki anneler tavsiyesi üzerine çok şükür gaz problemimiz ortadan kalktı Aptamil çok gaz yapıyor korkusu yaşayarak bu zamana kadar çok mama denedim ben şunu anladım her bebek mamasını kendi seçiyor