arz_492 4 aylık bebegim var adetim biteli daha 10 gün oldu ama test bu şekilde olabilir mi sizce öyle bisey
arz_492 arz_492 sizce olabilir mi ya 4 aydan beri hepi topu 3 4 kere birlikte olduk ondada bizi mi buldu dersiniz 🤦🏼♀️bebegim 4 aylik sadece emiyo ve ben cocuk istemiyorum
kirmizibalikbeachte arz_492 olabilir mi sizce öyle bisey İnsanlar çift koruma yöntemleriyle bile hamile kalıyor. Tabikide olabilir. Bana gayet pozitif göründü.
arz_492 Dfncgdm2022 ayy umarım test bozuktur ya 😐 bide bu kaset test erken gebelik testi deil yani daha adet olali 10 gun oldu cikmasi tuhaf deil mi
arz_492 tugcedefne5561 bayram gecsin yeniden test yapcam cikarsa doktora gitcem kan vercem ama umarim cikmaz cunku olsa bile dogurup bakamam
tugcedefne5561 arz_492 Bence bayramdan sonraya bırakma 10 gün geçti diyorsun varsa çıkar zaten benim adetimden 3 gün önce çıkmıştı
aptallarsizii arz_492 10 gün gecikme çok fazla başka bi kasetle deneyin bu sanki bozuk 3 tane çizgi görünüyorum
kirmizibalikbeachte arz_492 adetim biteli 10 gün oldu diyorsun bu kadar çabuk kaset testte belli olacağını zannetmiyorum. Belki test bozuktur bi tane daha yap bakalım. Korunup hamile kalanlar sayesinde adama yaklaşamaz oldum ödüm patlıyor artık 😂
aptallarsizii arz_492 heeee ozaman kaset bozuk 3 çizgi var çünkü ve 10 gün içinde hamilelik belli olmaz kesinlikle
arz_492 kirmizibalikbeachte evet bende korkuyorum ya ztn 4 aydan beri 3 4 kere anca oldu ondada bizi bulmasin ya 🤣askerlik arkadasi olcaz yakinda
TuttiFruttii kirmizibalikbeachte bende burda kondom+geri çekilmeleri duyunca icime bi öküz oturuyo🤣6 senedir yüce rabbim korumuş benii.. sadece prezervatif ile🙊🙊
annebalim_ arz_492 bu testler ucuz bsy bı tane daha alıp yapıverin bence var ama adet bıtelı on gün dıyorsunuz o yüzden kaset test tam adet günü yada gecıkınce çıkar burda daha çıkması ımkansız