laylaozdemrr Merhaba arkadaşlar kızım 1 yaş 3 aylık akşamdan beri ayaklarında ellerinde ateşi var gece ateş düşürücü verdim ısık suyla yıkadım ama bir süre sonra yine çıktı ateş . Şimdide kendiliğinde düşüyor çıkıyor neden olabilir?
-yavrukus- laylaozdemrr benim 5 aylık bebeğim bizdede aynı gece başladı ateşi calpol verdim bir kaç kez öyle düşüyor ateşi ne yapmam lazım bilmiyorum
laylaozdemrr -yavrukus- bende araştırdım ağız hastalığı falan diyor ama herhalde o durumda ateş öncesi ağızda yara falan olması gerekirdi ama bizde öyle bir durum yok Diş çıkarıyor olabilir mi? Benim kızım3 gündür dişi çıkıyor ama diş çıkarma öncesi ateşlenmediği için dişten mi yoksa başka bişeyden mi anlam veremiyorum
-yavrukus- laylaozdemrr ilk çocugum diş çıkarmadan önce ateşlenirdi boğazı kulağı iltihap olurdu her diş çıkartirken antibiyotik kulanirdik inşallah öyle bişey değildir geçmiş olsun bebislerimize🥺
laylaozdemrr -yavrukus- teşekkür ederim inşallah değildir ama öyle bir durum olsaydı ilk çıkardığı dişlerde de öyle olmaz mıydı?