Dedektifgadget Kızımla eltime gitmiştik daha 1 aylık falandı hemen hemen, orda havuçlu tarator yoğurtlu var ya ondan parmağı ile kızıma verdi ben verme diye uyardım hemen tabiki ama vermiş oldu neyse mevzu şu ki , kızım 17 aylık ve yoğurt yemiyor tiksiniyor bundan dolayı tiksinmiş olabilir mi?
ada00 Dedektifgadget sanmıyorum o zaman tad duyusu gelişmiş olmuyor zaten 5.6 aydan sonra başlıyor, benim oğlumda yemiyor hiç 19 aylık ağzına sürmez meyve falan doğrayın öle verin içine belki yer benimki meyveli de yemiyor, bide çevremde arkadaşım kuzenlerimin çocukları da çoğu yoğurt yemiyor bence alakası Yok büyüdükçe alınacaktır diye düşünüyorum
hilalasenasc Hiç sanmıyorum alakası yoktur. Tadını sevmemiştir meyveyle birlikte blenderdan geçirip deneyin sonra yavaş yavaş meyveyi azaltırsanız öyle alışır belki
minikmisimben Hiç öyle bir durum yaşamadık 6. Ayda ek gıdaya başladık büyük kızım asla yoğurt süt peynir ağzına sürmez 6 aylıkken verdiğimde bile öğürüyordu
hazale966 Dedektifgadget sanmıyorum ondan sevmediğini. ekşi oldugu icin sevmemiş olabilir belki. Ben activia ile yapıyorum hiç ekşi ve acı olmuyor kızımda şok seviyor tavsiye ederim
aslhnkrts Dedektifgadget tadını sevmiyordur mesela benim kızım sadece market yogurdu yiyo laktozsuz olandan . Ama elti cidden rahatsızmış manyak mı ne 😧
cokbilmismom Dedektifgadget eltin tam bir cahil. Onunla alakası yoktur her çocuk yoğurt yemez sevmez. Meyvelerin içine katip deneyin bide
myavocado Dedektifgadget eltinizin yaptığı nerden baksan saçmalık. Ama bence sebep bu değildir, yazın meyve bol, şeftali, kayısı, yaban mersini filan içersine ekleyip deneyebilirsiniz, veya ev yapimi ya da şekersiz bebeğe uygun olan bebe bisküvisi ile.
210624 Dedektifgadget bebekler pek yogurt sevmez benim oğlum 11 aylık oda sevmiyor 1 kere yedi o kadar arada yemek aralarında kaçırıp veriyorum yoksa yemiyor