lina01010 10 martta dopum yaptm başvurdum kızlar hemen. Tabi ozmn başlamamıştı ödemeler. Ödemeler başlayınca yine başvurdum. 2025te doğan bir çocupum var. Diğeri 2020 doğumlu. 5 bin yatması gerekmiyormu nie eksik yatmış. Başına gelen varmı
motherays lina01010 tekrar başvuru yapınca mi odeme yapıldı size Şubat ayında yaotm doğum ne mesaj var ne ödeme bankaya gidince de mesaj bekleyin diyorlar
enesinannesii10_ 2025 de doğan bebeğiniz ikinci bebek kabuk ediliyor aylık 1500 ödeme ikinci çocuğa iki aylık ödeme almışsınız tek seferlik beş Bin değil aylık 1500 alacaksınız
enesinannesii10_ 1100 olanın 400 tlsi de muhtemelen PTT ye yattı kurum ya da şahıs ödemeleri diye aratın e devletten hesaba aktarma seçeneği de var IBAN no girip ister gidip çekin
motherays lina01010 merhaba tekrar başvuru yapınca ne kadar aldınız ve hangi ay doğum yaptınız Şubat ayında doğum yaptm başvurum var di iptal etm baştan basvurm sadece Mayıs ve Haziran ödemesi var ama herkes geriye dönük toplu alms anlamadm
enesinannesii10_ lina01010 ben de öyle zannediyordum fakat 2025 de doğan bebek ikinci bebeğiniz kabul edilip tek seferlik 5000 değil her ay 1500 alacaksınız bence bu daha iyi 😊burda diğer konularda 2025 de doğan 3. 4. Bebeği olan kişiler de aylık 5000 alıyormuş geriye dönük ödeme yapılmış Mart’ta doğum yaptınız ya Mart ve Nisan ödemesi yapılmış bankaya sorun sonraki ödemeleri bankamatikten alacaksınız galiba herkes öyle demiş
gelincikcicegi1 Sosyal hizmetlere gittim artik basvurular e devletten oluyormus ama bekliyor gözüküyor mesaj mi gelmesi gerek acaba
lina01010 motherays bn martta doğum yaptm. Doğumda bir kere başvurdum. Bide paralar yatmaya başladı haberi çıkınca başvurdm. İki aylık ödeme çıktı gittim çektim. Geçen gün haziranınkide yatmış 27sinde çekebileceğim gözüküyor