minosu Yarın tatile gidecektik kızım bir anda dünden beri ishal oldu. Geçmesi için ne yapmam lazım yardımmm lütfen 2 yaşında 😔
Kubraltun minosu havuç çorbasını deneyin( havuç su tuz ) bir de entorogermina probiyotik yoğurt yedirin ama el yoğurdu olsun süzebilirseniz daha iyi olur ..ishal 1 hafta kadar sürüyor ama umarım geçer. Geçmiş olsun
miniklerimad Aynı şekilde tam yola çıkacağım gün öncesi kızım öyle olmuştu probiyotik aldım hemen eczaneden yoğurt çorbası yedirdim her acıktığında bide yoğurta nişasta koyup sade olarak vermiştim anca öyle yola çıkabilmiştik
minosu miniklerimad hangi probiyotikten aldınız geçmezse bende alayım.. birde yoğurta normal mısır nişantası koyupmu verdiniz
miniklerimad Zinco vitamin iştahı kesılıyor dıye bizede vermişti probiyotik ve yoğurtla hızlı toplamıştık şimdi nasıl
minosu miniklerimad hala gün içinde kaka çok yapıyor 6 7 buluyor ama çok sulu değil mukuslu ne yapacağımı şaşırdım tatilde psikolojim bozuldu
miniklerimad minosu su bol içirin ayran kefir yoğurt yemek olarak yoğurt çorbası enterogermina mutlaka verin ben öyle olduğunda doktor 7 fazla yatış vermek zorunda kalırım demişti