Deletedmom897 Kac ay ve kac kılodan sonra cırtcırtlı bezden külot beze gectınız? Memnun musunuz? Cırtcırtlı beze gore nasıl? Hangı marka kullanıyorsunuz, özellikle kaka yaptıgında sızdırması nasıl?
YorgunAmaMutluAnne Deletedmom897 külot bez elbette ki daha rahat oluyor cırtlı sıkıntı kayıyor vs. Külot daha rahat 1 yaşında başladım külot şekline
[silindi] Deletedmom897 şu an 7 aylık bebeğim, sabahları çiş çıkıyor diye külot bez önerdiler molfix 4 numara kullanılıyordum aynı numarayı aldım ama bu da çiş çıkarıyor. Ama giydirmesi çok kolay geldi bana 🌸
[silindi] Deletedmom897 kızım 4-5 aylıkken denemiştim tamamen geçmedim ama hala yatarken dışarı çıkarken külot bez kullanıyorum o kadar rahat ki. Beline oturmuyor taşma falan da yaşamadim sleepy 4 kullanıyorum 9 aylık.
Deletedmom897 Ben de gecmeyi dusunuyorum braz kararsız kaldım.Oglum hıc sevmıyor altının degıstırılmesını daha kolay olur dıye dusundum ama bi sorayım dedim
bcemmm Bende yazın daha rahat olur diye denemek için aldım çok beğendim . Elimdeki cırtlıları bitireyim sürekli külot A geçicem . Giydirmesi çok rahat . Oğlu olanlar anlar beni 😂 6 gün sonra 1 yaşına girecek . Molfix 5 numara almıştım
[silindi] Deletedmom897 evet normalde de 4 kullanıyorum ama beline oturuyor sadece gün içinde değiştirmesi kolay diye normal bez kullanmaya devam ediyorum. Yoksa komple külot bez çok daha kullanışlı ve bebek rahat ediyor. Göbeğine kadar geliyo zaten ve rahat lastikli ben çok beğeniyorum.