sultan524_ Kızlar bebeğim beş aylık üç dört gündür aşırı huzursuz ve geceleri ağlayarak uyanıyor. Kafası ve ağız içi de çok sıcak. Gündüzleri de sürekli ağlıyor sizce bu diş sancısı mı. Nasıl hafifletebiliriz neler kullanabiliriz perişan olduk günlerdir
organikirmik sultan524_ kaşıntısını ve ağrısını tetagil ve soğuk şeylerle hafifletebilirsiniz ama bu bi süreç maalesef tamamen geçiren bir şey olduğunu sanmıyorum :(
acemiibirann sultan524_ bizim de öyle ben de diş sandım ağrı kesici vermiştim hiç işe yaramadı doktor baktı kontrolde diş yok dedi 🫠 belki alttan rahatsız ediyordur rüya görüyordur dediler normal dediler gece ağlama krizi ile uyanıyor bence uykuya dönemiyor baya sağa sola dönüp duruyor dalamayınca ağlamaya başlıyor ben bunu destekli uyutmama bağlıyorum onu da bırakamıyorum böyle bir çıkmaz sabır diye bekliyorum
organikirmik acemiibirann doktorun bana diş yok demesinden birkaç gün sonra diş çıktı 😂 şiş bile değil hiçbir şey kullanma dedi çocuğum acı çekmiş boşuna
sultan524_ acemiibirann 4. Ay atağı dedim geçer gibi oldu şu üç dört gündür farklı bir huzursuzluğu var umarım en kısa zamanda atlatırız
acemiibirann organikirmik ayy şakaaa bizim çıkmadı heralde ama çıksa anlarım sanırım ama salyası normale göre daha arttı baya bir de elini sürekli ağzına vuruyor sanırım sancılanıyor kıyamam ya🥹
acemiibirann sultan524_ ayyy biz 5 buçuk aylık olduk o huzursuzluk bitmiyor atak biter yeni bir şey öğrenir her güncelleme bir huzursuzluk ama gün içinde kahkahaları artıyor acayip güzel oluyor o zaman 🥰
organikirmik acemiibirann tabii tabii anlarsınız minnacık diş fırtıyor anlaşılmaz mı 🥹 sancılanıyordur kıyamam