Bmolo Kızlar ayak bakım merkezinde nasır tedavisi olan varmı aranızda. Benim ikinci doğumdan sonra çoğaldılar canımı yakıyor artık. Ayak bakım merkezine gitmek istiyorum acaba acıyor mu yaptıran varmı?
Uraztos Bmolo benimde hamilelikte başladı doğumdan sonra artmıştı ama canım tatlıdır hiç gitmedim acıtırlar diye 😅sürekli nasır bandı bir de ayak maskesi kullandım geçti kendiliğinden
usenmedimyaptimbirvelet Bmolo yani ben genelde topuk taşı yapıyorum haftada 2-3 kere birde neutrogena’nın nasır kremi var işe yarıyor düzenli kullanımda hatta ilk sürdüğünde bile çoğu nasırı yok ediyor ama iyice çatladı mı topuk
daenerystargaryen Bmolo Benim serçe parmağımın arasında nasır vardı. Geçen sene kullandım. O sert nasırı aldı götürdü. Şimdi kenarları için kullanıyorum. Yarın çıkaracağım.
Bmolo Uraztos nasırlara maske iyi geliyor mu ya. Nasır bantlarına iyi değil diyorlar deneyemedim bir türlü
Uraztos Nacafa link vermek yasakmış galiba. Trendyol da ayak peeling maskesi yazarsanız çıkar bir gece giyiyorsunuz üçüncü gün soyulmaya başlıyor sıfır acı çok rahatlattı beni yorumlarına da bakın isterseniz