KayraVeAnnesi_06 anonim2321 Çorbayı farklı bir tercih mi yapsanız acaba mantar çorbasını herkes sevip içmeyebilir daha klasik birşey olabilir . Mercimek köftesi yerinde sulu yemek tercih edin derim kuru fasülye nohut gibi
anonim2321 KayraVeAnnesi_06 ay resmen mercımek koftem mısafıre yapıldıgını anladı bir cıvık oldu ki anlatamam😟😅
miran69_ anonim2321 geçen hafta eşimin teyzesigil geldi bebek görmeye ben de karnıyarık pilav çorba nohut yemeği salata Bir de tatlı yaptım bence menünüz yeterli
[silindi] anonim2321 karışık taratora da gerek yok aşkim yorma kendini. Cacık yap hıyarlara severler. Yaranamayacagin insanlar için kendini yorma o sürede bir kahve yap iç ne uğraşıyorsun
anonim2321 [silindi] ah ne biliyim aileden gormeden kaynaklı bir yük gibi oluyor misafir bu yuzden bana cidden benim misafir fobim var sanırım bu sebeplerden 🫠canım cektı bı kahve sıgara yapayım kızz
[silindi] anonim2321 evet ben de herşeyi yapmak isterim ama madem müsrif diyorlar onlara o müstahak. İç sefan olsun 💃🏻❤️
Bebislerhakkinda anonim2321 Bn olsam mercimek koftesini kaldirirdim yerine tavuk but patates eklerdim ek olarak börek de koyardım