metahan-1 Kızlar kusura bakmayın son çare olarak buraya yazıyorum aşırı kaşıntım var bekarlıktan beri kremler de fayda etmiyor böyle sorun yaşayan varsa neler yaptınız nasıl bir tedavi uyguladınız lütfen yardımcı olur musunuz
benbenimm metahan-1 ben trenyoldan bir tane bir sprey buldum hem enfeksiyonu alıyor hem koku asla bırakmıyor hemde asla kaşıntı yapmiyor istersen bakabilirsin
Rosebud10 metahan-1 benim de ara ara olurdu hamilelikte aşırı oldu doktora gittim fitil verdi bir de toz fitille geçer dedim ama daha çok arttı toz bir kerelikti kullandım şükür ondan sonra daha olmadı
sdakbyk metahan-1 bende aşırı kasıntı oldugunda buz koyuyorum,doktor akıntıdan dolayı oldugunu soylemıstı hap vermişti..
Fikk Mantar veya enfeksiyon yapar fitil ve krem ile geçmişti benim geçmiş olsun en kısa sürede şifanı bulursun inşallah
yakisiklinin_annesi 1pekmom_ evet ya sirkeyi az koyup bir şişeye su yapıp tuvalete koyabilirsiniz her tuvaletten çıkmadan önce vücudunuza o sudan dokersiniz birde iç çamaşırinizi ıslak birakmayin geçer böyle İnşee ALLAH birde doktora gittiniz mi
metahan-1 1pekmom_ daha önce hiç denemedim hemen yarın başlıyım inşallah faydası olur çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
metahan-1 yakisiklinin_annesi evet gittim krem yazıp gönderiyorlar hiç bir işe yaramıyor sirkeli suyu deneyeceğim teşekkür ederim
Fikk metahan-1 iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıka ve her gğn değiştirmeye özen göster hatta akıntın oldukça değiştir özel bölgenin kuru kalması çok önemli eşin ile cinsel ilişkin varsa ara vermen lazım eşininde ilaç kullanması lazım
Dolcegabbanne metahan-1 temiz içerikli intim yıkama jelleri var Sebamed gibi kullabilirsin çok abartmadan tabi doktora da danış
benbenimm metahan-1 roen intim spreyi çay ağacı lavanta falan yazıyor ustunde gerçekten kokuyu tamamen kesti ve enfeksiyonu ciddi anlatmada kesti asla kaşıntı olmuyro artık bende
alinmom metahan-1 nioli suyu kullanmalısınız koku enfeksiyon hiç bişey kalmaz (rivance) markası cidden çok 😉