aystzg Merhaba kızlar bebeğim 3ay23 günlük gaz yaparken okadar kötü kokuyor kı kaka yaptı sanıyorum anne sütü alıyor mama da veriyorum ama çok az sizde durumlar nedir
eymen_oyku aystzg 2 ay 10 günlük benim kızımda aynı böyle aşırı gaz çıkarıyor ve kokulu bezini açıyorum yaptı diye yok sebebini bende bilmiyorum sanırım mamadan kaynaklı
laymeriii aystzg benimkide öyle hala öyle ya yediklerimizden yada benimki haftada 1 yapıyordu yapmadığı için olduğunu düşünüyorumm
Kubra-2607 Benim bebeğimde öyleydi hatta bir gün babanesinin kucağında gaz çıkarmış o kadar kötü kokmuş ki kadın balkona havalandırmaya çıkarmıştı kızımı koku gitsin diye☺️ İlerleyen dönemlerde koku gidiyor merak etmeyin 🙃
annesininbalpetegi aystzg sindirim sistemi gelişiyor. Bağırsak florası değişiyor o yüzden bizimki de öyleydi gaz çıkardı mı koku inan ensesinden çıkıyordu 1,5 ay falan öyle sürdü şimdi normale döndü 5 aylık olacağız ☺️
beyzaaziz Benim oğlumda aynı aşırı kötü kokuyor gazı kaka yaptı sanıyorum ama yapmıyor. Anne sütü artı mama veriyorum sanırım mamadan kaynaklı da olabilir.