nesli8154 Merhaba herkeze benim oğlum 2 buçuk yaşında ve prematüre bı çocuk ayağım da sallayarak uyutuyorum artık çok yoruluyorum ve sallamayı bırakmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu kendim de kalp hastasıyım fazlasıyla yorucu oluyo siz nasil uyutuyorsunuz.
nurdann1 nesli8154 3 ay ile 9 ay arası kendi kendine uyurdu 9.aya girdik birşey oldu oğluma artkk sallayarak uyutuyorum. şuan 21 aylığız beşiğine yatırdığım an ağlamaya başlıyor yani salla beni diye. Çok zorlanıyorum artık bakalım ne zaman kendi kendine uyumayı tercih edecek hiç bilmiyorum ☹️
irmhzl nesli8154 yanina yatarak emzirerek cok durmazsa kucakta emzirme emzik seklinde, sallama daha kolay degil mi bilmedigim icin soruyorum biyle uyutmak biraz uzjn surebiliyor bazen, bide temas eller tutulcak dibine girilcek oyle uyuyor
nesli8154 irmhzl sallamak kolay evet ama belli bı zaman sonra aYaklar dayanmıyor ve çok yoruluyorum kendim de kalp hastasıyım
Denizoglan nesli8154 bende oğlumu sallayarak uyuturdum 2. Buçuk yaşında bunaldım birgün yattım yanına gözlerimi kapattım yastık verdi salla diye ağladı sarıldım öptüm zor oldu üç gün ama uyudu bir şekilde 3 gün sonra salla lütfen falan dedi olmaz dedim ama kabullendi ağlamalar birti öyle bıraktık şuan 3 buçuk yaşında hala yanına yatıp uyutuyorum