princessmom_ Meri-Mel Yaa ne güzell canımm uzun süredirr iyi gelmiştir hepinize. Şimdiden iyi bayramlar 🩷
gizememre princessmom_ keşke ama İzmire geleceğim eşimle de ilk defa orada görüştük anısı çok biz de kızımızla geleceğiz inşallah 🥰
princessmom_ gizememre Üniversitedemi tanıştınız canım. Eğer bir gün nasip olurda gelirsen birşey çıkmazsa görüşürüz tanışırız 🩷
gizememre princessmom_ ay çok sevinirim nerede yaşıyorsun İzmir de , yok canım kuzenim tanıştırdı bizi beni görmek için gelmişti İzmire
cikolatahurma princessmom_ ilk bir gunlugune eşimin memleketine üçüncü günde benim memelekete gideriz. İki yerde de bı gece kalir döneriz
hasan033 Nasipse Allah izin verirse bugün yola çıkıcaz öğleden sonra memlekete köye gidicez çokk mutluyum kalablık aileyi severim kayınvalidemgil eşim tarafı kendi tarafim kardeşlerim anam babam köyüm çok özledim çokk ❤️
princessmom_ hasan033 Ne güzell tez zamanda kavuşursunuz inşallah bende kalabalık aileleleri çok seviyorum 🩷 Hayırlı yolculuklar
princessmom_ gizememre ben kemalpaşadayımm canımm ama nasipse bornovaya taşınacağız ev sahibi aşırı zam yaptı da orada annemlerin evi var oraya gideceğim 🩷
gizememre princessmom_ ay çok severim Bornova’yı gelirsek mutlaka haber vereceğim küçük parkta bir kahve içeriz 🥰