peri001 eses123 Ben veriyorum çok ta seviyor pols ün kuru meyvelerini züberin hurma- meyve toplarını yine weefood un kraker yada grisssini leri var onları verebilirsiniz the good wild markasınında atıştırmalıklarının içeriği çok güzel mutlaka bakın
farelikoyunkavalcisi eses123 8. Aydan itibaren verilebilir diye okudum ben tarif kitabında verebilirsiniz 💐
eses123 adaatuna yani böyle dışarda oyalanması için başka ne verebilirim öneriniz varmı bir de şeker hala sıfır mı olmalı şuan ne zamana kadar
coldplayy eses123 Organik sertifikalı, rafine şekersiz, koruyucu içermeyen ürünler tercih edebilirsiniz. Aşırı olmamak kaydıyla meyve şekeri yani doğal şeker tüketebilir, önerilmeyen rafine şeker zaten.
coldplayy eses123 Kendinizde atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. Tencerede rafine şekersiz muzlu kek, yulaftan kurabiye, ya da sadece (yulaf, çeşitli meyveler ve yoğurt) karışımı, hurma topları verebilirsiniz.
adaatuna eses123 ben hipp’in organik meyve pürelerinden alıyorum yani ben okula kadar sıfır şeker ilerlemeyi planlıyorum :)
coldplayy eses123 Markadan ziyade ürünün içeğine bakın, markada fikir verir elbette ama içerik okuyup kendimiz belirleyebilmeliyiz. İçindekile kısmına baktığınızda; tuz, şeker, koruyucu maddeler, palm yağı varsa koşarak uzaklaşın.