Eylulzeynep8 Bebegim sadece pamuklu uzun kolu zibinla yatiriyorum ama emzirmek için uyandığında sırtı su gibi oluyor . Sizde oluyor mu bu durum endise ettim daha mi ince giyinmeli ?
momas Eylulzeynep8 benim oğlan da öyleydin dünden beri yarım kol şort yatırıyorum rahat etti çocuk su gibi oluyordu
perla_ Eylulzeynep8 benim oğlum da öyleydi ne zaman şort tişört giymeye başladı biraz kesildi terlemesi
huma216_ Eylulzeynep8 bende kolu kısa zıbın ve uzun pijamayla yatırıyorum benim kız ustunu örtmeyi hiç sevmiyor tepikliyor🤣
Eylulzeynep8 momas Ben üşür diye kıyamıyorum biraz , ama yarın deneyeceğim demeki sıcaklıyor kışın böyle bir durum yoktu
momas Eylulzeynep8 camlar açık ev 26.5 derece sıcak yani bende dün gece tedirgin oldum ama baktım bacakları falan sıcaktı
dilemma Eylulzeynep8 evet hem daha rahat uyur bebisiniz :) geceye doğru da üstünü ince bir müslin örtü ile örtersiniz 🌺
Eylulzeynep8 momas Ay ben birde camları da kapatıyorum sinek vs girmesin diye galiba çok sıcak oluyor
huma216_ Eylulzeynep8 ya canım sabaha karşı soğuyor o yüzden benim kiziminda kafası terliyor hep yattığı yer anlamıyorum saçımız da yok🤣
huma216_ Eylulzeynep8 ustunu ortuncr uyanıyor bende uzun giydireyimki ustunu örtmeyim ama kalın olsun battaniye yerini gorevoensin istedim pijamasinu