meleksebnem Merhaba Kızım 9 aylık b12 değeri çok düşük çıktı. Doktor ocean b12 sprey yazdı. Doğru düzgün yemek yemiyor. Bebeğinde b12 si düşük çıkıp bu vitamini kullanıp yükselen var mı ? Ve neler yedirdiniz ?
Bhr-inci meleksebnem benim de kızımın değeri 172 çıktı canım doktor iğne yazdı haftada bir gün iğne vurulcaz 5 hafta boyunca
butterflyy_ meleksebnem 21 aylıkığız 6. Aydan beri düşük dodex ampul iki kutu ağızdan aldık yükselmedi iğne şeklinde vuruldu 1 kutu sonrada argivit fısfıs ağızdan veriyırum daha kontrole gitmedik yükseldi mi bilmiyorum yeme ile yükselmiyor bu vitamin inen herşeyi yediren birisi olarak söylüyorum bizim değer 100 müş baktım da şimdi b12 anne sütü ile bebeğe geçmeyen tek vitaminmiş genel de anne düşükse bebekte düşük oluyor
hilalasenasc Biz de 6 aylığız b12 için iğne yazdı doktorumuz. En hızlı o yükseltir dedi. İki haftada bir iğnemiz var. Eğer emziriyorsanız kendi değerlerinize baktırın ben bayramdan sonra test vericem. Anne sütü alan bebekte b12 eksikliği annedeki eksiklikten kaynaklanıyormuş. Et ürünler bol yemesi lazımmış. Biz ek gıdaya yeni geçtiğimiz için henüz et de veremedim sizin aylarda nasıl olur bilemedim
meleksebnem hilalasenasc sizin değeriniz kaç çıkmıştı. Emziriyorum ve bende baktıracağım inşallah umarım bir an önce düzelir çünkü anne sütü dışında neredeyse hiç bir şey yemiyor. Et de yedirmeye çalışıyorum ama yok yemiyor maalesef.
1234hevlin meleksebnem bizimki referans aralıgında 240 larda ama yine de kullan dedi doktor emin olamadım o yuzden
hilalasenasc 1234hevlin bizim 190mış e nabızdan baktım doktor baya düşük demişti o yüzden iğneye başladık bir ab önce kendi değerlerimize de bakmamız lazım ya önemli olan o sanırım
zynprvlfsn meleksebnem Bizim B12 188 di, bu takviye ile 837 çıkmış, bir tık fazla kullanmışız ☺️ 3.şişe yarımda bıraktık.
beginnerrmomm zynprvlfsn hangi takviye acaba bebeğinizde belirtileri var mıydı iştahsızlık yavaş kilo alımı gibi
zynprvlfsn beginnerrmomm Ben ocean B12 kullandım, bebeğimin kilo alımında problem yoktu, ama titremesi vardı, B12 den sonra titreme azaldı, hatta kullanmaya başladıktan sonra 1 kere titredi ⅘ ayda.
beginnerrmomm zynprvlfsn nasıl bir titreme ben de şüpheleniyorum ama bilmiyorum da nasıl olduğunu kollarını falan mı çırpıyor hangi sıklıkla oluyor