Meryemdeniz Merhaba arkadaşlar bana Mayıs ayinda yardım yatmadı şimdi incelediğimde ödeme planı yapiomis ve miktarlar yazıyor ne zaman cekebilecegim acaba 06.06.2025 şeklinde olmuş ödeme bilgileri o tarihten önce cekemiyor muyum yani
Meryemdeniz ary2_7 ilk ogretmenim ailem uygulamasimi indirdim ordan çocukları ekle ile ekleme yaptım ne kadar yattığını ordan takip ediyorum
Meryemdeniz eymen_oyku bilemoyorum benim de bebeklerim talepler kısminda inceleme devam ediyor yazıyor ama ödeme planında ödeme bilgileri eklendi bugün daha önce yoktu
asmingul487_ mondecaidensecmeler ay haber eder msnz cok uzak bnde iki cocukla gidemiyorum hep ona göre cikaym🫢
filizkumsal Meryemdeniz e benmkide ocak 4 aylık yattı mayıs yatmadı mesela ama ödemelr kısmnds görnmüyr sizde kaç ay yattı görnyor
yorgunmamyy Meryemdeniz benimde öyleydi sizden görünce bende baktım benimde yatmış ama tarih dediğiniz gibi 6 sını gösteriyor bayramdan sonraya kaldı heralde
Meryemdeniz ary2_7 onu biomiyorum da bende ilk uygulamayi indirdigimde ilk 3 gün boyunca e devletten çocuk ekle butonuna basıyorum. Kayıtlı çocuğunuz yok diyordu sonra bı anda oldu