yaraliceylanim Nasik ayırt edebilirim ? Lütfen linclemeyin ilk bebeğim bilmiyorum dis olabilir dediler hiç dis çıkarmadık henüz bilmiyorum o yüzden hemen hemen 11 aylık olmak üzereyiz
Eylulzeynep8 yaraliceylanim diş ishali kakanin hafif cıvıklaşması dır . Hastalik olarak ishal daha fazla olur
blossoom yaraliceylanim ishal salgını var sanırım şuan tanıdıgım herkes ishal bebeğimde 3-4 gündür ishal
organikirmik cemile161_ diş dönemi salya arttığı için mukuslu oluyor kaka, dişse mukus da vardır diyecektim
yaraliceylanim Eylulzeynep8 bugün biraz fazlaydı kaka sayısı bilmiyorum çok ayırt edip anlayamadım cahil anneyim 😭
blossoom yaraliceylanim ay inan havadan bile kapılıyomuş 🥲 dişten dolayıda olabilir ateşi vs var mı ?
Eylulzeynep8 yaraliceylanim yarın da devam ederse doktora götürün bol bol emzirin susuz kalmasın çok endişe edecek bir durum değil rahat olun 😇
yaraliceylanim Eylulzeynep8 bu sıralar 5 dkda bir emiyor bide ishal gibi olunca dış herhalde dedim dış olsa ne kadar sürede geçmesi lazım fazla ek gıda vermiyorum ne vermem lazım
neslihanada Huzursuzluk mızmızlık varmı ağız içi sıcakmı diş oldunu ordan anlayabilirsin diş ishal yapıyor
yaraliceylanim neslihanada bir süredir mizmiz geç yatıyor erken kalkıyor gündüz de gece de memeye düşkünlük başladı ağız içi sıcak salya var hepsi dış diyor ama ne kadar sürede çıkar eğer disse
Eylulzeynep8 yaraliceylanim Evet disten huysuz oluyorlar zaten patates haşlayıp verebilirsiniz muz pirinç lapasi ishal e bunlar iyi gelir
neslihanada yaraliceylanim damaklarını kontrol edin karanfil zeytinyağ kürü yapın sürün o hemen patlatıyor dişleri kolayca damakda delik varmı bakın varsa patlamıştır bu belirtiler diş eğer hiç delik vs yoksa gün veremem birgün de bile fark oluyor bir bakmışssın patlamış kontrol et sürekli belli olur
neslihanada yaraliceylanim damaklarını kontrol edin karanfil zeytinyağ kürü yapın sürün o hemen patlatıyor dişleri kolayca damakda delik varmı bakın varsa patlamıştır bu belirtiler diş eğer hiç delik vs yoksa gün veremem birgün de bile fark oluyor bir bakmışssın patlamış kontrol et sürekli belli olur
yaraliceylanim yesim61s sağlık ocağına Bi götüreyim bayram üstü hastane yoğun Olur ilgilenmezler dryr sorayım bu ilacı teşekkür ederim
yaraliceylanim neslihanada şuan yok çok fazla dokundurmuyir damak kısmında dişleri görüyorum yerine oturmuş ama gelen giden yok