incer Bebeğim aşırıı hareketli bir bebek son bir aydır asla bez değiştirmek için yatıramıyorum çocuk yatmıyor yani eline değişik her şeyi veriyorum ayakta falan silmeye çalışıyorum ama öyle de olmuyor bu durum geçici midir sizin bebekleriniz de aynı mı
sessi incer kalıcı kalıcı hemde daha atraksiyonlu sürekli bir oyun bir çözüm buluyorum ama bazen kendini yerlere atıyor oyunla falan bi şekilde gidiyor tam anlamıyla yaz gelsin alıştırma külotlarını denemeyi düşünüyorum tuvalet eğitimine de yavaştan başlarım 😅1.5 yaş bu ara
Dogacelik incer yatırarak temizlemek mümkün olmuyor o aydan sonra. Banyoda lavabonun önüne tabure koyuyorum. Ayaktayken suyla falan oyalıyorum. Islak mendille kabasını alıp klozete oturtup popo yıkıyorum. Klozete ilk başta ağlıyordu ama sonra alıştı.
Madamehappyyyyy incer 25 aylık son 1 aydır ayakta değiştiriyoruz resmen. 🥹 evin her köşesin de bez değişimi yaptırdı o nereyi isterse biz oraya.
Kbranr5 incer benimki de bugün bez değiştirene kadar canımı okudu resmen. En son kan ter içinde kalmıştım 😂