Canyavrum Mrh anneler. Bebeklerinizin boy durumları nasıl. . Kızım 90 cm. Her çocuk bir değil tabi ama Biraz geriden geldiğini düşünüyorum. Önerileriniz var mı
oglumubeklerken Canyavrum 3 buçuk yaşında oğlum şu an. 3 yaşında iken 107 cm diye hatırlıyorum. Ama evet boyu uzun yasitlarina göre genel olarak bizimkinin .
Huma_kus34 Canyavrum 3 yaş 1 aylıktı enson 105 cö kılo olarak 18 di şimdi 3 bucuk olucaz maksat bılmıyorum 😀 her çocuk farklı ya
mertinannesi__ Canyavrum 3 yas için ortalama boy 95 diyor kilo da 13 14 yani bencede normal çocuğunuz..
gulceninannesiii 3 yaş 3 aylıkken kontrole gittik 96 cm 13,80 kiloydu. Etrafımızdaki yaşıtları hep 1 yıl önden gittiği için ben de artık kızımın geriden gittiğini düşünüyorum
Canyavrum mertinannesi__ evet aslında boyu persentile göre normal. Ama demek ki yaşıtları önden gidiyor
Merveeofs Canyavrum her çocuğun gelişimi ayrı genetik faktörler de var ortada tabii eğer doktor normal dediyse ferah olun.. illa ki boy uzaması biraz olsun derseniz sanırım iğde tozu muydu iğde unu muydu onunla doğal bir tarif var biraz araştırın isterseniz