elif1198 Artık sabrım kalmıyor ya tuvalete gitmek istemiyor güzellikten de anlamıyor güzelce gidelim şarkılar açıyorum yok
Baklavanida elif1198 tuvalete gitmek istemiyorsa lazımlığını balkona koridora vs götürün benim kızımda istemiyordu vc gitmek balkonda hallettik sonra kabul etti vc gitmeyi
elif1198 Hayır hata mı yapıyorum napıyorum niye olmuyor ya büyük tuvaletini yapmıyor bezini aldırırkende hep sorum yapıyordu zaten gelmek istemiyordu zar zor geliyordu sabır sabır da o da bir yere kadar tükendim artık bu ne böyle
elif1198 Arkadaşımın çocuğu bir hafta var aralarında çocuk kendi gidiyor tuvalete ne bir lazımlık ne bir kitap ne bir aparat alaturka tuvalte gidiyor tamam her çocuk farklı da tükendim ya
Baklavanida elif1198 canım her çocuğun ilerleyişi farklı olur. Benimki de lazımlığı kabul etmedi klozeti kabul etmedi balkonda öğrendi yere çiş kaka yaparak balkondan b*k temizledim sürekli ama sonunda öğrendi şimdi klozetten başka yere yapmıyor
elif1198 Arkadaşımın çocuğu bir hafta var aralarında çocuk kendi gidiyor tuvalete ne bir lazımlık ne bir kitap ne bir aparat alaturka tuvalte gidiyor tamam her çocuk farklı da tükendim ya
Elif-19 elif1198 39 haftalık benim oğlum da 1 hafta olucak ilk gün 3 kere çiş kaçırdı altına hiç bişey demedim irkilmesin korkmasın diye anlattık konuştuk gelince söyle tuvalete götüreyim diye yok diyor ilk gün dışında daha da yapmadı tuvaletini tutuyor kaaçırana kadar işin garip tarafı tutmasın diye bez takıyorum ona da işemiyor artık kaçırana kadar
elif1198 Elif-19 bir hafta oldu bizimde arada kaçırıyor arada çok nadir gidip yapıyor ama tuvalete götüremiyorum onu şimdi uyandı tuvaletş var azıcık kaçırmış tutuyor götürdüm yapmak istemedi ne olucak bu annelerin hali
elif1198 Elif-19 evet bencede zamanla oluyor ama ilk günler çok zordu ömrümden öbür gitti saçımda beyaz saç bile çıktı o derece ağızlarım içi hep yara oldu