rabia171_ Bebeğim 7 aylık katı bişey yediremiyorum öğürüyor hemen 8 kg boyu da 70 cm iyi mi sizce yoksa az mı
oglumunannesiyim_- rabia171_ sağlıklı olsun kiloyu çok takıntı yapmayın bizim oğlumuz 15 aylık 10 kilo boyu 72 cm doktorumuz dedi yavaş kilo alıyor genetik degişmiyor dedi yavaş yavaş alırlar
Rabiiul oylesinebiri__ Dr değiştirin isterseniz benim kızım 10 aylıkken gittim Dr 8-8.5 kilo çıkmıştı biraz az demişti bana oda kızımın hareketli olmasından ve benim minyon olmamdan kaynaklı olabileceğini söyledi
oylesinebiri__ Rabiiul aynı doktor da sen zayıfsin sana çekmiş dedi de ek gıda yemiyor mamasını değiştirince kilosu geriledi gram olarak kilosu az bilmiyorum
Rabiiul oylesinebiri__ bence gayet normal ek gıdada neler sevmedi ? Benim kızda bazen istemiyor ilk önce oyuncağının karnını doyuyoruz sonra kızımın 😆
oylesinebiri__ Rabiiul çorba sevmedi yumurtada kuru ve katı şeyler seviyor doktor 4 saat boyunca sadece su ver yemek verme dedi öyle ek gıdaya alışır demişti çocuğum sadece mama istiyor
Rabiiul rabia171_ bende öyleydim canım çorba içinde tel şehriye ver önüne küçük küçük didikle ekmek içi verdim tavuk didikleyip verdim alışıyorlar zaten
Rabiiul oylesinebiri__ önüne ekmek parçası fln koyarak oyalasan öyle dene birde ben öyle yapıyorum yemediğinde. Kendisi yemek istiyor arada yemeğini yediriyorum oda oyalanıyor