gooktuggmomms 9 aylık bebeğimin alt iki dişi 7 aylıkken çıkmıştı, 1 ay önce doktor kontrolünde doktoru üstten iki yan diş çıkacak dedi ama bugün üst damağını gördüm 4 diş birden damağı yarmış çok hafif. Bu durumu yaşayan bebişler var mı,normal mi merak ettim.
Uraztos gooktuggmomms çıkar benim oğlum da hep dörderli çıkardı baya sancılı oluyo ama toptan hallediyorlar 🥲
Dmt-01 gooktuggmomms benim kızımda dört dört çıkarmıştı.Maşallah inci gibi dişleri 5.5 yaşında:)Önce alt iki dişi çıktı sonra üst dört tane sonra alttan yine dört çıkarmıştı
Uraztos gooktuggmomms dişliklerini buzluğa koy sürekli eline ver rahatlatır inşallah tetagil de işe yarıyor diş kaşıyıcıyla da damaklarını kaşıyabilirsin hızlıca geçmiş olsun 🌸
nnoktaa gooktuggmomms oğlum 16. Aya kadar 6 dişliydi. (İlk diş 6. Ayda çıktı). 16. Ayda bi anda 7 dişi birden çıkarmaya başladı. 3’ü büyüdü 4’ünün Uçları belirgin uzamayı bekliyorlar 😅😅
etl gooktuggmomms benimde kızım 2 altan 2 üsten aynı anda cıktıktan hemin sonra ise azı dişlerine gecti oluyor öyle
aselkussum gooktuggmomms kızım şuan 4 dış birden cikartyo üstten mahvolduk kaç gündür ikisi grndu ikisi grnmedi bekliyoruz hala
gooktuggmomms aselkussum her şeye ağlama var mı sizde de ya? Deliricem artık altını alırken ağlamaktan katılıyo
aselkussum gooktuggmomms benim kızım doğdu doğalı aglak ama şuan kıyafet giydirmek çıkartmak alt açmak yanından kalkmak bakın gitmek demiyorum kalkmak bizde kıyamet sebebi yani herşeye ağlıyor
annebalim_ gooktuggmomms 4 azı diş 12 aylık 4 kopek diş 15 aylık aynı anda çıktı ve ölduk ölduk dırıldık