ozlem_murat Kızlar adetim 11 gün gecikti 3 gündür test yapıyorum test negatif olsaydı çıkardı demi sonuçta az bir süre değil hiç bir belirtisi de yok
bendenbirtanedahayok ozlem_murat konudan alakasız bende geciktim ama hamile değilim 11 günmoşdu benimde muhtemelen antibiyotik hava değişimi vs etkilenmişsinizdir
krngny ozlem_murat Demettufan Demettufan Bende 22 gün geciktirmiştim bundan 2 ay önce adetin dönüşüm zamanı oluyor bunları da antibiyotik stres vs çok etkiliyor sizin gibi 3 gebelik testi 1 de kan verdim insan bebeği küçük olunca tedirgin oluyor. Aile hekimim en ufak bir stresin etkileyeceğini bile çok güzel bir şekilde bana anlatmış tabii eğer ilişki sonrası şüpheniz varsa bence mutlaka kan verin çünkü daha çok strese sokmayın kendinizi hem bayramda giriyor artık sağlık ocakları tatile girer
Demettufan @ozlem_murat erken gebelik testi yaptınız mı? Benim bir kere 14 gün gecikmişti direk onu yapmıştım negatif çıkınca rahatlamıştım.
ozlem_murat krngny gittim kan verdim yarın belli olacak bebeğim 1 yaşında o yüzden istemiyorum ama ne gelirse yaradandan tabi
ozlem_murat krngny gittim kan verdim yarın belli olacak bebeğim 1 yaşında o yüzden istemiyorum ama ne gelirse yaradandan tabi
Demettufan @krngny inşallah stresten falandır bebeğim 23 aylık olacak yani hiç hazır değilim ,herhangi bir şüphem yok korunuyoruz ama insan yine de korkuyor
Demettufan @ozlem_murat hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce adet olursunuz ve tabi ben de :)
defnnee Benimde konudan biraz alakasız ama bir kaç aydır geç oluyordum adet bu ay hiç olmadım 10 aylık bebeğim var sezaryen oldum doğumla bi alakası olabilirmii doktora gitmem gerekmi hormonal olabilir mi kızlar fikriniz varmı
mkoculu Bende 4 gün geciktim bebegim dhaa 6 aylık tatildeyim testte yaptıramıyorum antibiyotik kullandım bu ay insallah ondandır